Piept de pui in sos rosu

de ANCA in Pui, 28 Mai 2009 | 7895 vizualizari

 

Asa l-am preparat pe loc, la inspiratia de moment:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cam 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cimbru, sare, piper, condimente pt pui
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi
  • lapte, unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos rosu:

Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute.

Usturoiul l-am facut mujdei, am dizolvat in el pasta de rosii, apoi am adaugat in tigaie. Inca 5 minute si gata puiul!

Garnitura: am facut piure clasic, in care am pus si ceapa verde (idee furata de la Oana), si am mixat totul, iese un piure de primavara aromat si gustos!

Se serveste cu castraveciori murati, au mers de minune:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

ANCA 1

13.06.2009, 08:11

Alina, e o combinatie perfecta, sa-l incerci!

DIANA B 1

10.11.2010, 14:43

bestial !
FAVORITA !

ANCA 1

11.11.2010, 10:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui la tigaie cu piure de cartofi si sos de soia